Reklama

Reklama

Komentarze

Pokaż:
Sortuj:
  • 08.05.2010 (11:26)
    ~lukasz
    nie ma tu nikogo wspaniałego, cała strona to żenada.
  • 08.05.2010 (11:51)
    ~Majka
    Moim zdaniem najlepszą decyzją było odejście Laury Samojłowicz z tego taśemca M jak miłość. Hotel 52 to hicior oby tak dalej. A co do reszty to wisi mi to czy nadal grają w złotopolskich klanie czy Na dobre i nazłe. I tak nie lubie ich za bardzo.
  • 08.05.2010 (13:45)
    a ty piszaca majka jestes glupia jak ich nie lubisz to co sie tu logujesz wkurzaja mnie tacy ludzie jak ty najlepiej obejrz fim erotyczny to bedzie ci pasowac!!!!
  • 08.05.2010 (14:10)
    ~Anita
    ~lukasznie ma tu nikogo wspaniałego, cała strona to żenada.Ty zapewne jesteś wspaniały...
  • 09.05.2010 (00:39)
    Lady
    7
    Magdalena Kumorek powiedziała tak: "Zdecydowałam się odejść z serialu nie wiedząc jeszcze, że jestem w ciąży. Chciałam dać sobie szansę na realizację w innych jeszcze kierunkach związanych z moim zawodem. Praca w serialu, zwłaszcza gdy gra się główną rolę, jest bardzo czasochłonna, więc było to praktycznie niemożliwe. Stąd decyzja o rezygnacji." (można sprawdzić na WIkicytatach pod hasłem "Samo Życie"). Dlaczego więc piszecie, że zrezygnowała z roli dla dziecka?
  • 09.05.2010 (00:41)
    Lady
    7
    z wyjątkiem Pieczyńskiego pozamieniali jeden serial na inne :)
  • 28.05.2010 (15:34)
    ~Iza_Olak
    monia8502a ty piszaca majka jestes glupia jak ich nie lubisz to co sie tu logujesz wkurzaja mnie tacy ludzie jak ty najlepiej obejrz fim erotyczny to bedzie ci pasowac!!!!A co, nie może kogoś nie lubić? Jak się jakiejś gwiazdy nie lubi, to się jest GŁUPIM? No proszę ;) Mamy wolność słowa i wyboru, więc chyba i na forum można wyrazić swoje zdanie. Trochę kultury, Monia ;)
  • przepisz kod z obrazka