Reklama

Reklama

Komentarze

Pokaż:
Sortuj:

Majewski wkręci Majkę? (13)

Przeczytaj artykuł, którego dotyczy ten temat
  • 09.05.2010 (09:23)
    paula2
    53
    szkoda ze tak pozno to leci :(
    chetnie bym sobie zobaczyła... ale zapewne nie bedzie mnie o tej godzinie...:P
  • 09.05.2010 (10:25)
    ~ZD
    Powinni ten prymitywizm puszczać pomiędzy 2-4 w nocy.
    Raz oglądałem tego prostaka i chama - i to ma być rozrywka. Jeżeli chamstwo i prostactwo w TVN stanowi rozrywkę, to wszystko wiadomo o intelektualnym poziomie tej stacji.
  • 09.05.2010 (10:53)
    ~ano
    ~ZDPowinni ten prymitywizm puszczać pomiędzy 2-4 w nocy.
    Raz oglądałem tego prostaka i chama - i to ma być rozrywka. Jeżeli chamstwo i prostactwo w TVN stanowi rozrywkę, to wszystko wiadomo o intelektualnym poziomie tej stacji.
    Po prostu trzeba mieć poczucie humoru oraz nieco dystansu do siebie i do świata, żeby siędobrze bawić z Majewskim. Nie chcesz, nie oglądaj - masz wybór. TV TRWAM zapewne rozrywkę na wyższym poziomie serwuje i kabaret też ma lepszy. Po prostu się przełącz.
  • 09.05.2010 (13:02)
    Heheh ciekaw jestem jak ją wkręcili :) Zapewne obejrzę ten odcinek :)
  • 09.05.2010 (13:19)
    ~tomasz2222
    jak mówisz że majewski to cham i prostak to kim według ciebie jest wojewódzki hm ???,bo moim zdaniem majewski jest w tym lepszy od wojewódzkiego że nie pali polskiej flagi,nie nabija sie z polaków i szanuje żałobę narodową w porównaniu do wojewódzkiego ktury jednym słowem nie czuje sie polakiem,a ma najwiecej do powiedzenia o polakach,jest gejem i tyle hehe.I z ogromną chęcią oglądam program Szymona majewskiego bo szymek jest de best i niech tak trzyma.
  • 09.05.2010 (20:17)
    ~aneczka
    Każdy ogląda tych kogo lubi nie? Więc może ~tomasz2222 nie obrażaj nikogo.... :) a tak na marginesie "de best" pisze się tak "the best" ;p gratuluję znajomości j.ang :P
  • 09.05.2010 (22:32)
    ~aaaa
    ~tomasz2222jak mówisz że majewski to cham i prostak to kim według ciebie jest wojewódzki hm ???,bo moim zdaniem majewski jest w tym lepszy od wojewódzkiego że nie pali polskiej flagi,nie nabija sie z polaków i szanuje żałobę narodową w porównaniu do wojewódzkiego ktury jednym słowem nie czuje sie polakiem,a ma najwiecej do powiedzenia o polakach,jest gejem i tyle hehe.I z ogromną chęcią oglądam program Szymona majewskiego bo szymek jest de best i niech tak trzyma.A ja ci powiem zainwestuj w słownik ;]
  • 10.05.2010 (08:51)
    ~tt
    majewski to cymbał śmiejący się ze swoich głupkowatych dowcipów a najlepsze jest jego prawdziwe odbicie czyli ącki hehehehe
  • 10.05.2010 (16:02)
    ~......
    o tak słownik Ci się przyda!xD
    nie oskarżaj że nie jest polakiem jak sam po polsku pisać nie umiesz xP
  • 16.05.2010 (21:48)
    ~majka ;/
    majka jest tragiczna... ta laska jest tak nudnaaa i bezpłciowa, bezbarwna i nijaka... ;/ nie lubie jej
  • 18.05.2010 (15:53)
    ~Madziana.
    Jak dla Mnie jeden i drugi jest głupkowaty,aczkolwiek gdy mam wybierac wole zdecydowanie tez Szymona...:)
  • 21.05.2010 (18:22)
    mówi ktoś z was na nią Majka Osyda? to dobrze, że chociaż nazwisko zapamiętali...;pp
    ;D
  • 23.05.2010 (20:30)
    ~majka
    nie wiem co wy chcecie od tej majki jest fajna i nic dodać nic jej ujac
  • przepisz kod z obrazka