Reklama

Reklama

Komentarze

Pokaż:
Sortuj:

Dawno nie oglądałem tego serialu (6)

• 30.03.2010 (14:13)
    misio
    5
    Czy ktoś potrafi mnie zachęcić do tego żebym ponownie zaczął go oglądać?
  • 31.03.2010 (10:21)
    misio
    5
    jest tu kto?
  • 31.03.2010 (12:09)
    LARSIK
    14
    Strata czasu, lepiej iść na spacer
  • 31.03.2010 (21:14)
    serial jest ciekawszy od jakiegoś czasu, co prawda nie tak jak na samym początku ale znośny. Mniej sobie słodzą wszyscy, dlatego jeszcze oglądam. Czasami był zbyt wyidealizowany ale odchodzą od tego,chodzące świętości niektórzy, szczególnie Maria ale ona się nie zmieniła niestety.
  • 29.04.2010 (22:07)
    TaDasia
    23
    A ja oglądam ten serial ponieważ uwielbiam babcie i dziadka Mostowiaków..... żałuje że nie mam takich dziadków.... nie ma mi kto pakować do słoików takiej ilości jedzenia ile pakuje ta babcia swoim wnukom i dzieciom hi hi Naprawdę mi żal hi hi
  • 04.05.2010 (18:59)
    misioCzy ktoś potrafi mnie zachęcić do tego żebym ponownie zaczął go oglądać?

Tak jak już tu ktoś powiedział. Szkoda czasu i nerwów. Ten serial był niezły przez pierwszy rok produkcji. Później już było coraz gorzej. Teraz to jest taki knot, że naprawdę szkoda czasu. Nie rozumiem jak można realizować z pieniędzy abonamentów takie barachło, taką lipę. To jest jeszcze gorsze od tych wszystkich brazylijskich telenowel. TVP ma pieniądze na taką szmirę, a nie ma ich na kursy języków obcych, propagowanie internetu, komputerów, nowych technologii. Chyba już najwyższy czas, by zlikwidować TVP
  • przepisz kod z obrazka