Reklama

Reklama

Komentarze

Pokaż:
Sortuj:
  • 21.05.2010 (12:49)
    ~patka
    Jest sztuczna, brzydka i za chuda ...
    a w dodatku spotyka się z kimś z produkcji...
    wszystko jasne...
  • 22.05.2010 (14:19)
    Młodziutka, bardzo sympatyczna.... uroda polega na tym, że nie każdemu się podoba to samo. Pani Joasiu chyba tylko zazdrośnice to piszą, niech Pani tego po prostu nie czyta i będzie sobą;)
  • 28.05.2010 (07:48)
    Maja6
    7
    majka jest brzydka, tak dziwnie chodzi, chuda jak patyk ale ma też swoje dobre strony fajnie się uśmiecha
  • 30.05.2010 (11:35)
    ~Aga14
    Lubię Maje jest super,tylko szkoda że są jakieś kutnie powstające przez Ole. Najbardziej lubię Maję i Michała.Po prostu super !
  • 01.06.2010 (18:33)
    ~Patrycja P.
    Majka jestem twoją fanką bardzo lubię serial "Majka" tylko szkoda że kłócicie się z Michałem przez Ole twoje dziecko będzie podobne do Ciebie :)))wiesz pozdrawiam Pati..:D
  • 03.06.2010 (19:36)
    ~wiki21
    Majka jestem twoją fanką bardzo lubię serial "Majka" tylko szkoda że kłócicie się z Michałem przez Ole twoje dziecko będzie podobne do Ciebie :)))wiesz pozdrawiam Wiki
  • 09.06.2010 (11:21)
    asiunia93
    asiunia93
    1
    Zgadzam się Majka jest the best buźka
  • 11.06.2010 (09:35)
    ~maciek
    ma nietypową urodę ,ciekawa twarz chociaż nie powala na kolana . Brzydko jednak chodzi stopy stawia na zewnątrz a przy tej chudosci bardzo rzuca sie w oczy to człapanie. Je również brzydko, śrupie przednimi zębami jak królik i robi dziubek . Ma ładny uśmiech ,oczy oraz kształt twarzy nos i uszy dyskusyjne ale moze być.
  • 22.06.2010 (12:49)
    ~ania
    majka powina pogodzic sie z michałem i zauwżyć że jego żon spiskuje aby ich rzłoczyć noi udał jej się
  • 22.06.2010 (12:51)
    ~ania
    lubie majke i jej serial
  • 02.07.2010 (23:09)
    ~fgr
    majka jest super
  • 29.07.2010 (11:26)
    niepokojaca ..... źle się ogląda taką "urodę" w takiej roli - nie wzbudza sympatii; denerwuje przy oglądaniu - beeeeeee ...

a kto ci każe oglądac?
    a Asia jest piękna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 10.08.2010 (22:34)
    ładnie wygrodzisz
  • 28.08.2010 (19:27)
    ~henia
    OSyda jest strasznie brzybka zreszta wile osob tak twierdzi na tym zdjeciu nie wyszła tak zle ale w serialu robi takie minty ze nie mam ochoty nawet zaczac ogladc tego serialu czesto ma takie wilekie oczy i jest za chuda jak kosciotrup a do tego ten serial jest dziwny njie chodzi mi o watek ale o to jak jest krecony bardzo dlugo nie bylo widac ciazy majki a potem odrazu wielki brzuch i porod i cala ciaze nic nie przytyła oproc brzucha tak naprawde jest to jej pierwsza rola i nie gra jakos rewelCYJNIE POSZLA OD RAZUY NA GLEBOKA WODE I WEDLUG MNIE SIE NIE SPRAWDZIŁA w kazdym razie rozumiem ze ludzie ja lubia kazdy ma swoj gust
  • 28.08.2010 (20:34)
    ~Aniiaaa
    Uwielbiam Ją !! JeST śLICZNA śKROMNA I ZAWSZE UŚMIECHNIĘTA !! GRATULACJE !
  • 07.09.2010 (18:34)
    ~Beata
    Majka jest suuper wiele przeszła i wiele pewnie jeszcze przejdzie. Powinna zrobic drugi test DNA ale w innej klinice. I niech się trzyma i powinna ppowiedzieć wszystko Babci, Babcia jej pomoże a nie Mamie bo Jej Mama będzie bardziej zdenerwowana niz Majka!!!
  • 24.09.2010 (22:54)
    ~Asia
    mój brat na Majkę mówi: o zmięta skarpeta leci :) ja oglądam ten serial, bo mama ogląda,ale cała rodzina Majki jest jakby zamulona, spowolniona, ten brat zmywa gary,lepi pierogi,jakiś (...) czy co?Matka Majki i ta babcia tylko w domu siedzą i plotkują o Majce, Majka totalnie przymulona,jakby z łózka wstała,no i te stroje ze szmateksu, ale pasuje do Michała, Michał tez jaj nie ma,za to kolega Michała to mój typ, charakterny i te teksty ;) Lila koleżanka Majki mogłaby grać rolę Majki, trochę życia by wstąpiło w ten serial,bo tak to flaki
  • 24.09.2010 (22:58)
    ~Marta
    po znajomości dostała rolę, jak ją zobaczyłam myślałam,że serial z anteny zdejmą,ale o dziwo gra dalej, zero emocji,nie umie grać, od początku serialu zachowuję się jak dziewczyna z wielką deprechą
  • 25.09.2010 (17:23)
    Uroda aktorki? Rzecz gustu. Ktoś kiedyś na jakimś forum porównywał ją do Audrey Hepburn w czym niestety mocno przesadził , gdyż wiele jej , Joannie rzecz jasna , do tej aktorki brakuje. Ma mnóstwo mankamentów, których nie będę tu wyliczać, bo przecież nie o to chodzi. Ogólnie sprawia miłe wrażenie, ale nie poraża urodą. Przyznaję rację tym którzy twierdzą , że jest mnóstwo w Polsce piękniejszych od niej dziewcząt. Jeśli chodzi o grę , trudno za wiele wymagać. Jak na początkującą , młodą aktorkę daję jej +3. Podziwiam ją za odwagę, że zdecydowała się na początku drogi aktorskiej, wystąpić w tak nieciekawym serialu.
  • 28.09.2010 (19:18)
    ~ewelina:*
    bardzo ładna twarz:)
  • przepisz kod z obrazka