Reklama

Reklama

Komentarze

Pokaż:
Sortuj:

Którego aktora w serialu lubicie najbardziej, a którego wogóle ? (15)

• 11.07.2010 (16:44)
    adap98
    4
    Którego aktora w serialu lubicie najbardziej, a którego wogóle ?
  • 14.07.2010 (20:02)
    Ja najbardziej lubię Joannę Osydę i Tomasza Ciachorowskiego. Natomiast nienawidzę Weroniki Rosatii(mimo iż dość dobrze gra. Nie lubie jej bohaterki), a oprócz jej nie lubie wszystkich aktorów grających złych bohateroów.
  • 16.07.2010 (06:48)
    Ja najbardziej lubię Joannę Osydę ( Majka ) i Tomka Ciachorowskiego ( Michał ) .Są wspaniali !
    Nie przepadam za Weroniką Rosati ( Dagmara )
  • 01.08.2010 (16:44)
    Ja z tego serialu lubię każdego bohatera ponieważ w każdym podoba mi się coś innego. Majka jako postać nie jest idealna ponieważ jak każdy człowiek ma swoje zalety i wady. Dagmara zaś jest dosyć przebiegłą osobą lecz to ma jakieś plusy. Jest miła tylko trzeba to dostrzec.. A ludzi którzy to potrafią jest niewielu!!
  • 18.08.2010 (16:27)
    Aldona
    2
    Moim ulubionym aktorem w "Majce" jest Pani Katarzyna Gniewkowska, ponieważ postać przez nia grana jest bardzo ciepłą, miłą i życzliwą kobietą, która zrobiłaby dla rodziny wszystko.
  • 22.08.2010 (14:54)
    xXx
    xXx
    4
    Aktora ulubionego nie mam, ale mam postać. Tą postacią jest ,,Junior,, ! Jest inny od każdego. Podoba mi się jego charakterek. Na samym początku ,,Majka,, mi się nie podobała, ale potem gdy se włączyłam ,,Majkę,, to Junior wpadł do gabinetu :) . Teraz oglądam wszystkie odcinki !
    Pozdro
  • 24.08.2010 (15:08)
    Najbardziej to oczywiście Majka Kaśka i Sabina Bartek i Michał:)
    nie znoszę Aleksandry,Wiktora i Stefana:P
  • 24.08.2010 (17:23)
    Najbardziej lubię Michała i Majkę
    nie przepadam za Dagmarą Aleksandrą Konradem i Stefanem
  • 25.08.2010 (19:24)
    Najbardziej lubię Majkę ( J. Osyda), Sabinę (M. Ojrzyńska) , Kasię (G. Niedźwiedź) .

Nie lubię natomiast postaci którą jest MICHAŁ, ponieważ jest naprawdę ciapowaty i flegmatyczny, aż się niedobrze robi. Ale pocieszenie jest takie, że Tomek prywatnie jest prawdziwym I uwodzicielskim CIACHEM !!;)

A zapomniałam dodać, że kibicuję parze Sabinka i Adaś

Pozdrawiam Fanki i Fanów ;*:*:*:*:*:*:*

• 25.08.2010 (21:33)
    Najbardziej lubię joasie osyde ponieważ bardzo fajnie gra i jest fajną osobą którą warto oglądać
  • 01.10.2010 (08:47)
    NAJFAJNIEJSZA POSTACIA W TYM SERIALU JEST PIOTR. JEST TAKI ZABAWNY. LUBIE ROWNIEZ SABINKE, KASIE I BARTKA I KOCHANA CIOTUNIE....OLI. A MAJKA..... NIE!!!!! ONA JEST TAKA ANEMICZNA
  • 05.10.2010 (19:09)
    WRESZCIE COS SIE DZIEJE ..JUZ WIALO NUDA..BOHATEROWIE TEGO SERIALU SA TACY JAK SA.. MAJA NIE PASUJE TUTAJ.. LEPIEJ GRA MICHAL NAJFAJNIESZA JEST KASIA NO I JUNIOR TE OSOBY SA DE BEST..ZA DUZO ZAGMATWAN ALE PEWNIE NIE BYLO BY SERIALU..JEZELI CHODZI O DAGMARE MYSLE ZE DOBRZE GRA W TYM SERIALU WERONIKA..DOBRZE GRAJA TEZ ADAS I CIOTUNIA ALEKSANDRY..
  • 16.10.2010 (20:24)
    Ja najbardziej lubie 3 aktorw Majke(Joanne Osyde0 Michała(Tomaszaciachorowskiego) i Kasie(Gracje Niedżwiedż) natomiast nie lubie ALekksandry(Mariete Żukowska) i to juz od pierwszego odcinka
  • 21.10.2010 (16:07)
    ja najbardziej lubię Asie Osyde i Tomka Ciachorowskiego a nielubię Aleksandry ,Dagmary ,Stefana i Wiktora
  • 27.10.2010 (14:56)
    nie lubię postaci która jest andrzej budzyński z ,,m jak miłość" dopuki on bedzie w tym serialu to jestem skłonna go nie oglądać.
    bardzo lubie policanto z ojca mateusza. wszystkich z rancza,
    z majki jeszcze nie trawie aleksandry i sebastiana oraz konrada
  • przepisz kod z obrazka