Reklama

Reklama

Komentarze

Pokaż:
Sortuj:

Ogólnie o serialu (10)

• 07.04.2010 (08:52)
    Fani serialu NOWA łączmy się!!! Jak wam się podobał ostatni odcinek z M.Górską, P.Jankowski, bo dla mnie był świetny. Trzymał w napięciu, a podejrzany wydawał mi się każdy:)...
  • 24.04.2010 (14:40)
    Jak wrażenia po 6 odcinku ? ; DD
    Jak dla mnie strasznie mi się podobał,
    cholernie mnie zaciekawił moment w siódmym odcinku.
    Oczywiście sceny Wolskiego i Ady i cholernie nie mogę się doczekać siódmego odcinka.

NOWA RZĄDZI W TVP 2!
  • 05.05.2010 (18:04)
    Kocham Nową .
    Karolcia masz rację NOWA RZĄDZI !!!!!
  • 14.05.2010 (10:57)
    avonela
    11
    Zaczełam niestety oglądac NOWĄ od odcinka 8 żałuje bo to świetny serial wbrew komentarzą podoba mi się Małgorzata Kożuchowska jako pani inspektor. To co się dzieje wokół Wolskiego i Ady przyprawia mnie o gęsią skórę pozdrawiam wszystkich fanów NOWA rządzi !!!!!!!!!!!!!
  • 16.05.2010 (16:27)
    Mam pytanie:
    Czy ktoś z Was wie może, jakiej broni używają Wolski, Ada i Barska?
    Pytam z ciekawości.
    Ale serial fajny, tylko brakuje mi w nim pościgów i efektownych wybuchów, ale te atrybuty to przecież znaki rozpoznawcze serialu Kobra-Oddział Specjalny.
    Mi podoba się bardzo Marcin Bosak w roli Wolskiego.
    Ale Justyna Schneider też bardzo dobrze odgrywa swoją rolę.
    Serial bardzo fajny.
  • 21.05.2010 (12:45)
    Zaczęłam niedawno oglądać NOWĄ, bardzo mi się podoba subtelna gra pomiędzy głównymi bohaterami, zmiana nastawienia Wolskiego do Ady, szalony naukowiec (Nejman), wyrazista pani inspektor (Kożuchowska), brak głupawych pościgów samochodowych i bryzgajacej krwi, a nade wszystko inteligentne, dowcipne dialogi. Bosak jest baaaaaaaaaaaardzo dobry! Żałuję, ze nie oglądałam od początku. Może ktoś wie, skąd wziąć pierwsze odcinki?
  • 01.06.2010 (18:30)
    Odcinki można oglądać na itvp. A co do serialu to go ubóstwiam. Dopiero niedawno się zalogowałam i chcę powiedzieć że komentarze od AguśŚ_ka;)) pod streszczeniami są ode mnie, tylko wtedy nie byłam zalogowana. Podoba mi się gra aktorska aktorów oraz dialogi, a szczególnie te pomiędzy Adą i Maćkiem. Przeczytałam przed chwilą streszczenie odcinka 13 i normalnie z krzesła spadłam! Jest genialny! Najlepszy ze wszystkich! Ja to normalnie jestem serialo, a raczej nowoholiczką. Najpierw myślałam, że mnie nie wciągnie, ale to było silniejsze ode mnie. Wiem, że pewnie myślicie, że jestem nienormalna albo coś takiego, ale kocham Nową. Nigdy żaden serial tak na mnie nie działał. Zawsze w czwartek idę do pokoju, zwalam wszystkich z kanapy i włączam TVP2. Gdy tylko ktoś się odezwie to zaczynam wrzeszczeć żeby był cicho. Tzn. do brata, bo siostra to też lubi. Ona rozumie, że lepiej mi nie stawać na drodze w czwartki w godzinach 21:45 - 22:45. Potem cały tydzień przeżywam ten odcinek i próbuję sobie wyobrazić wygląd nastepnego.
  • 07.06.2010 (18:26)
    Kocham serial "Nowa". Nie rozumiem dlaczego część internautów uważa, że to gniot... Kocham każdy aspekt tego serialu, a w szczególności uczucie rodzące się pomiędzy Adą i Maćkiem - SweEEt ;33. Wie ktoś gdzie można obejrzeć filmiki i poprzednie odcinki? Będę wdzięczna za linki i adresy. Pozdrawiam wszystkich fanów ;**
  • 20.02.2011 (21:42)
    Nie będzie drugiego sezonu <beczy>
  • 03.05.2011 (12:24)
    serial jest naprawde super
  • przepisz kod z obrazka