Reklama

Reklama

Komentarze

Pokaż:
Sortuj:
  • 21.04.2010 (10:48)
    ~puta1
    fajnie , fajnie
  • 21.04.2010 (16:03)
    W końcu ! :)
  • 21.04.2010 (23:47)
    ~ania
    gabryś super !!!!!!!!!!!!!!!!
  • 25.04.2010 (10:01)
    paula2
    53
    jest!!!
    strasznie lubie ten serial i juz sie nie moge doczekac:):):):):):):):):)

tylko szkoda ze nie bedzie tamego Piotra(Sebastian Fabiański) ale moze i tez bedzie fajnie grał ;P
  • 05.05.2010 (16:28)
    hansza
    3
    Mógłby iść przez cały rok!!! Taniec to piękna rzecz i cudnie się to ogląda!!!
  • 06.06.2010 (16:26)
    cześć
    Chciałam się zapytać ? czy ktoś ma nowe informacje lub aktualne informacje o trzecim sezonie serialu , będę bardzo wdzięczna za informacje
  • 18.08.2010 (14:50)
    ~aniacud
    hanszaMógłby iść przez cały rok!!! Taniec to piękna rzecz i cudnie się to ogląda!!! Tak - szczegolnie w tych nowych odcinkach. Wyczytalam w tele tygodniu ze pojawi się nowa postac Mirona, którą zagra Marcin Krajewski. Nie wiem co musiala zrobic telewizja by pozyskac tę osobę do serialu. Jest to wspanialy tancerz baletowy o miedzynarodowej karierze, który - co wyczytalam w folderach i specjalistycznej prasie robi furorę na wielkich scenach swiata. Ten epizod z aktorstwem dobrze wróży. Moze zobaczymy go w innych ciekawych rolach. Jest przy tym niezwykle przystojny - i co najwazniejsze bardzo skromny . Nowa - oryginalna - bardzo ciekawa postac w show biznesie. Czekam z niecierpliwoscią na nowe odcinki.
  • 01.12.2010 (20:18)
    ~kaska
    tak jest super to doskonaly tancerz i moze tez bedzie dobrze gral. tez o nim czytałam , ale osobiscie poznac to cos innego. Pasuje do roli mirona fajnie gra ale jest go troche jak na lekarstwo. mysle ze w dalszych odcinkach będzie się cos dzialo i bedzie go duzo wiecej . oby - bo gra ciekawie i falnie nastrojowo spiewa. jestem dobrej mysli i czekam na dalsze losy Tancerzy.
  • przepisz kod z obrazka