Reklama

Reklama

Komentarze

Pokaż:
Sortuj:

Naprawdę fajnie się to ogląda. Wam również? (7)

• 10.03.2010 (17:37)
    AArt
    267
    Pierwszy odcinek za nami, wydaje mi się że bedzie to dość duży sukces. Niezłe aktorstwo jak na polskie warunki, scenariusz na razie też ciekawy. Fajne dziewczyny, chyba ciekawi kolesie (aby nie napisać przystojni:)). Co sądzicie?
  • 07.04.2010 (18:16)
    Mnie równiez podoba się ten serial , jak narazie jest super i oczywiscie obsada ekstra, normalnie uwielbiam na nich patrzec i słuchać po prostu ....... :))
  • 01.05.2010 (21:41)
    crezy
    1
    serial jest super przykuł moją uwagę bo jest naprawdę dobrze zrobiony jak na polskie warunki wszystko tu jest i śmiech i sex i łzy naprawdę super i polecam go wszystkim
  • 04.05.2010 (21:52)
    dior
    5
    Po wielkiej porażce Klubu Szalonych Dziewic podeszlam jak do jeża, ale bardzo miło mnie zaskoczyli. Naprawdę zabawne gagi :)) Ale czy czas tam u nich nie leci zbyt szybko? Np. starnia o dziecko i już zaraz poród
  • 06.10.2010 (08:57)
    lychas
    2
    Uwielbiam! I swietne jest to ,ze maz chce i oglada go ze mna , swietnie sie bawiac :)
  • 03.03.2011 (22:25)
    rad
    rad
    12
    diorPo wielkiej porażce Klubu Szalonych Dziewic podeszlam jak do jeża, ale bardzo miło mnie zaskoczyli. Naprawdę zabawne gagi :)) Ale czy czas tam u nich nie leci zbyt szybko? Np. starnia o dziecko i już zaraz poród

KSD porażką? Nie sadzę. Wręcz przeciwnie.

Usta usta, dobry serial, wciągający.
  • 03.05.2011 (23:47)
    jark
    1
    Wspaniały serial!!!! Z mężem oglądałam każdy odcinek. Jesteśmy zachwyceni. Najlepszy polski serial inne nie dorastają mu do pięt, dlatego tylko ten serial oglądamy bo warto.
  • przepisz kod z obrazka